Samsung Galaxy S6 release datum

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Samsung Galaxy S6 release datum

Samsung Galaxy S6 release datum

Er is nog geen enkel officieel woord naar buiten gebracht of Samsung uberhaupt met de Samsung Galaxy S6 komt in 2015, maar het internet wordt overspoeld met geruchten over de mogelijke komst van de Samsung Galaxy S6. Normaliter kunnen we er van uitgaan dat het Zuid-Koreaanse bedrijf vasthoudt aan tradities want Samsung is een traditioneel bedrijf, die zelden afwijkt van haar productcyclus. Vanaf de Samsung Galaxy S2 heeft het bedrijf altijd haar vlaggenschip aangekondigd tijdens of rondom het Mobile World Congress (MWC) en wij zijn er vrijwel zeker van dat de Samsung Galaxy S6 wederom tijdens of rondom het MWC gepresenteerd zal gaan worden. Bron van dit gerucht is afkomstig van de website: www.samsunggalaxys6abonnementen.nl

Het MWC 2015 vindt plaats tussen 2 maart en 5 maart, dus hoogstwaarschijnlijk zal rond deze datum ook de Samsung Galaxy S6 aangekondigd gaan worden. Misschien niet tijdens het evenement in Barcelona maar misschien tijdens een persconferentie enkele dagen voorafgaand aan het MWC 2015. Hetzelfde deed het Zuid-Koreaanse bedrijf namelijk ook al met de Samsung Galaxy Note 4, dit toestel werd enkele dagen voor de IFA 2014 in Berlijn aangekondigd. Er is ook nog een groep analisten die ervan uitgaan dat Samsung tijdens een persconferentie op het CES 2015 het nieuwe vlaggenschip zal gaan lanceren. De CES 2015 is in de eerste week van januari en wordt elk jaar gehouden in Las Vegas. Het is de grootste Consumenten elektronica beurs van de wereld en hier worden alle nieuwe gadgets gepresenteerd voor het nieuwe jaar. De CES is wel heel dichtbij en daarom klinkt het een beetje ongeloofwaardig in onze oren, helemaal omdat Samsung een traditioneel bedrijf is die nauwelijks afwijkt van de productcyclus.

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat Samsung wel het CES 2015 kiest om de Samsung Galaxy S6 aan te kondigen maar één ding is wel zeker het toestel zal dan niet direct verkrijgbaar zijn. Als we kijken naar de voorgaande generaties dan werden deze altijd pas in april gelanceerd, dus het is waarschijnlijk dat ook de Galaxy S6 pas in april 2015 in Nederland in de verkoop gaat. Omdat er geruchten in de ronde gaan met betrekking tot een vervroegde aankondiging gaan er ook geruchten rond dat de Samsung Galaxy al vanaf begin maart 2015 verkrijgbaar zal zijn in Nederland.

Een van de laatste geruchten die wij opvingen is dat Samsung de Galaxy S6 in twee varianten op de markt zal gaan brengen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zal een standaard Galaxy S6 met half metalen unibody op de markt brengen en een premium model met een gebogen scherm, namelijk de Samsung Galaxy S6 Edge. Na de lancering van de Galaxy Note 4 is het denkbaar dat ook het nieuwe vlaggenschip in twee varianten op de markt zal komen. In totaal zal Samsung voor 2015 45 miljoen exemplaren van het nieuwe vlaggenschip willen verkopen. Of dit aantal nu wel haalbaar zal worden moet natuurlijk nog blijken maar het is wel zeker dat Samsung met de Samsung Galaxy S6 op het hoogste gaat inzetten, helemaal omdat de Samsung Galaxy S5 een regelrechte flop is gebleken.

Labels: Samsung Galaxy 6,