Samsung Galaxy S5

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Samsung Galaxy S5
Samsung-Galaxy-S5

Samsung Galaxy S5, het nieuwste paradepaardje

Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is de waardige opvolger van de immer noch populaire Samsung Galaxy S4. Voor haarscherpe foto’s is dit toestel voorzien van een 16.0 megapixel camera aan de achterkant, terwijl aan de voorkant een 2.1 megapixel camera is gebruikt.Voor wat regen op uw smartphone hoeft u niet meer bang te zijn vanwege de stof en waterdichte behuizing. Ontgrendelcode vergeten? Geen probleem, swipen met uw vinger over de homeknop en de telefoon is ontgrendeld. Uw beeldscherm komt tot leven met het 5.1 inch FULL HD Super AMOLED-display.

Powerfull

Het toestel is een lust voor het oog en bovendien wat je van een telefoon mag verwachten zeer krachtig met een Qualcomm Snapdragon 800 processor met een kloksnelheid van 2.5 GHz. De telefoon reageert razend snel op uw aanrakingen en met de energie wordt vele malen efficienter omgegaan. Het toestel beschikt over een bezuinigingsfunctie die ervoor zorg draagt dat de 2800 mah batterij nog langer meegaat.

Extra’s

Naast dat het toestel razendsnel is, beschikt het, om het gebruikersgemak nog groter te maken, over veel handige features. Met je vingerafdruk is het mogelijk foto’s, video’s of bestanden te beveiligen. Ook is het mogelijk middels vingerafdruk te betalen met Paypal. Door een handige aanpassing in het design heeft u nu nog meer grip op de achterkant. De Samsung Galaxy S5 is kortom een prima toestel en een waardig opvolger van de S4.

Vergelijk de verschillende prijzen bij de providers

Related Articles

Nokia Lumia 925
HTC One M8
Huawei Ascend P7