Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3

Samsung Galaxy S3 i9300 Blue

Samsung Galaxy S3 i9300 Blue

De Samsung Galaxy S 3 III i9300 is de opvolger van de Samsung S2 in de populaire Galaxy-serie van Samsung. Het toestel heeft een stijvol en modern uiterlijk en is voorzien van een groot 4.8 inch Super Amoled touchscreen( van het krasbestendige Gorilla Glass 2). De Samsung Galaxy S3 heeft een krachtige 1,4 GHz Quad-core processor waardoor u snel kunt switchen tussen applicatie, games kunt spelen en probleemloos en zonder vastlopers kunt kijken naar de mooiste HD video’s. De Samsung Galaxy S3 is uitgerust met het Android 4.0 besturingssysteem met TouchWiz, het eigen interface van Samsung. Het delen van berichten en foto’s gaat hierdoor bijzonder snel en makkelijk

Altijd bereikbaar

De krachtige 2100 MAh accu zorgt voor een lange stand-by tijd zonder dat het toestel  elke dag opgeladen hoeft te worden. Het delen van informatie van uw telefoon naar een ander toestel is met S-Beam een fluitje van een cent. Ook kunt foto’s en video’s delen met een ander Samsung apparaat met de feature All Share.

Mooie foto’s

De Samsung Galaxy S 3 is wederom voorzien van een kwalitatieve camera van 8 megapixels dus het maken van haarscherpe foto’s en filmpjes opnemen en bekijken met de HD filmcamera is met dit toestel zo gepiept. Ook kunt u persoonlijk bellen met de camera aan de voorkant van het toestel.

Bekijk hier alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S3