Nokia Lumia 625

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 625

De Nokia Lumia 625 is een Windows Phone 8.0 smartphone met een lekker groot, krasbestendig 4.7 inch scherm.Het toestel heeft een goede 5 megapixel camera met een LED flitser voor het maken van goede foto’s, zelfs in een donkere omgeving. Nokia heeft dit toestel voorzien van een 2000 mah batterij wat betekent dat dit toestel een lange stand-by tijd heeft voordat het weer opgeladen dient te worden.

Beeldscherm

Het toestel beschikt over een mooi, groot 4.7 inch touchscreen met een resolutie van 480 x 800 pixels. Met de Nokia Lumina 625 zit je met deze schermgrootte op gelijk hoogte met andere top smartphones. Zit u veel op internet, bekijkt en maakt u veel foto’s en video’s of stuurt u veel e-mails met dit grote scherm is dit allemaal geen probleem en zal dit vlekkeloos verlopen.

Snelheid

De Nokia Lumia 625 draait op het besturingssysteem Windows Phone 8.0. Dit is een licht besturingssysteem. Tesamen met de snelle 1,2 GHz dualcore processor en 512 MB RAM werkgeheugen zijn haperingen en vastlopen verleden tijd. Applicaties openen supersnel en het spelen van zware games gaat ook moeiteloos. Het toestel heeft een intern geheugen van 8GB met mogelijkheid tot uitbreiden d.m.v. micro SD slot tot max 64 GB.
Met de Nokia Lumia 625 koop je voor een prima prijsje een smartphone met een groot scherm en met een 4G antenne reeds voorbereid op het toekomstige 4G netwerk.

Vergelijk hier de prijzen van de verschillende abonnementen bij de providers