Nokia Lumia 925

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Nokia Lumia 925
Nokia Lumia 925

De Nokia Lumia 925, het nieuwste paradepaardje van Nokia

Nokia Lumia 925

De beste Windows Phone smartphone op dit moment is ongetwijfeld de Nokia Lumia 925. Dit nieuwe paradepaardje van Nokia heeft de beschikking over vele mooie en fraaie specificaties en staat op dit moment zeker in de top van de smartphones. Dit toestel heeft een strak, modern en stijlvol design en heeft in tegenstelling tot zijn voorganger de Lumia 920 nu een Amoled scherm. De combinatie van een supersnelle 1,5 GHz dual-core processor en 1 GB werkgeheugen zorgt voor een razendsnel toestel. Switchen tussen applicaties en menu’s gaat hiermee zeer soepel en zonder haperingen. Vrij uniek is dat dit toestel draadloos op te laden is.

Camera

De camera van de Nokia Lumnia 925 spant de kroon op cameragebied. Het toestel is uitgerust met een 8.7 megapixel camera met Carl Zeiss lens, optische beeldstabilisatie en een dubbele LED flitser. Dit alles zorgt voor perfecte foto’s, zelfs bij weinig licht. De video’s die u op kunt nemen zijn in HD 1080 p kwaliteit.

Beeldscherm

Het scherm, beschermd tegen krassen dankzij Gorilla Glass 2, is 4.5 inch groot met een resolutie van 1280 x 768 pixels. Het toestel is uitgerust met een Amoled scherm wat garant staat voor hoge contrasten. Zwart is nu ook echt zwart. Dankzij de PureMotion HD+ zijn de beelden vloeiend en blijven de beelden scherp tijdens het scrollen

Voor aantrekkelijke aanbiedingen van de providers kijkt u hier

Related Articles

HTC One M8
Samsung Galaxy S5
Huawei Ascend P7