Nieuwe iPhone modellen en nieuwe iPhone accessoires?

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Nieuwe iPhone modellen en nieuwe iPhone accessoires?

Nieuwe iPhone modellen en nieuwe iPhone accessoires?

Eens in het jaar komt Apple met weer een nieuw vlaggenschip onder de iPhones. Afgelopen jaar werd de iPhone 6 en 6 plus groots aangekondigd en momenteel bezitten veel mensen over deze smartphone. Daarnaast hebben de fabrikanten veel tijd en energie gekozen in allerlei accessoires voor deze toestellen om het gebruik ervan leuker en attractiever te maken. Ook dit jaar zullen de geruchten weer toenemen over het volgende model wat Apple gaat lanceren. De fabrikanten kunnen daarbij ook weer aan de gang om innovatieve ideeën te bedenken voor diverse soorten accessoires voor de nieuwste iPhones. Welke zullen we er dit jaar nieuw op de markt verschijnen?

Huidige modellen van de iPhone

Nadat de iPhone 6 en iPhone 6 Plus werden gelanceerd, kozen veel Nederlanders ervoor om deze modellen gelijk aan te schaffen. Het is natuurlijk fantastisch om in het bezit te zijn van de allernieuwste smartphone. Ondanks dat dit grote successen werden, is het met de iPhone 5C toch anders afgelopen. Het model werd in eerste instantie gezien als een speciaal model die hoge ogen zou gooien in de wereld van smartphones. Daarnaast zou het toestel ook een stuk goedkoper zijn dan de reguliere iPhones. Ondanks alle geruchten werd het toestel meer een flop dan een succes. De verkoop liep behoorlijk achter vergeleken met de iPhone 6 en 6 Plus. Laten we hopen dat de opvolger ook een succes mag worden en dat velen er van mogen genieten.

De geruchten over de nieuwste modellen van iPhone

Meestal rond deze tijd beginnen het geruchtencircuit op gang te komen met allerlei speculaties over de nieuwste iPhone modellen die in het najaar uitkomen. Volgens de geruchten moeten de opvolgers de iPhone 6S en 6S Plus en zullen ze weer een verbetering vormen dan de huidige modellen. Het is vrijwel zeker dat de toestellen worden voorzien van een nieuwe chip, waardoor deze nog sneller zullen draaien. Ook zal er weer een metamorfose komen over het design. Hoe deze er daadwerkelijk uit komt te zien is nog echter de vraag. Wel kan er worden vastgesteld dat er alles aan wordt gedaan om het toestel beter te beschermen tegen schades en krassen. Hier is de laatste tijd de nodige kritiek op geuit en Apple zal hier, naar alle waarschijnlijkheid, op inspelen. We wachten geduldig af.

Labels: apple, iPhone,