Mobiel internet op termijn geïntegreerd in pakketten?

Mobiel internet op termijn geïntegreerd in pakketten?

Sinds de opkomst van de smartphone is het gebruik van mobiel internet natuurlijk explosief toegenomen en naar verwachting zal dit alleen nog maar meer worden. Geruchten gaan dat telecomproviders op deze ontwikkeling in zullen gaan spelen. Hoe? Dat lees je hieronder.

Losse abonnementen naar Alles in 1

We zijn natuurlijk sinds enkele jaren al overgegaan naar de mogelijkheid om een alles in 1 pakket af te sluiten. Dit scheelt veel financiële administratie voor consumenten omdat je nu maar met één partij afrekent i.p.v. drie verschillende partijen: bellen (partij 1), televisie (partij 2) en internet (partij 3). Deze pakketten doen het erg goed en consumenten stappen massaal over naar alles in 1 aanbieders.

Welke ontwikkeling ligt op de loer?

Volgens veel geruchten en/of bronnen gaan we binnen enkele jaren naar de mogelijkheid toe om binnen je alles in 1 pakket ook je smartphone abonnement te koppelen. Zo zal een alles in 1 pakket dus binnen enkele jaren niet meer bestaan uit enkel: bellen, internet en televisie maar ook uit mobiel bellen.

Je kunt dan je telefoon abonnement, sim only abonnement of je prepaid simkaart combineren met al je andere kosten tot één abonnement. Ideaal voor consumenten, zo hebben zij slechts één contactpersoon bij klachten en vragen over de service en hoeven zij slechts één factuur te betalen. Telecomproviders die dit zullen gaan aanbieden spelen slim in op de ontwikkelingen en kunnen klanten zo volledig aan hun binden met alle diensten.

Vergelijken loont

Heb jij nog geen alles in 1 abonnement en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vergelijk absoluut online alle mogelijkheden middels vergelijkingssites. Inmiddels zijn er tientallen vergelijkers beschikbaar die in één oog opslag de goedkoopste aanbieder tonen.
Staar je alleen niet blind op de prijs, kwaliteit van het netwerk kan behoorlijk verschillen in deze branche daarom is het goed om altijd een postcode check uit te voeren. Iedere provider heeft namelijk een andere dekking en zo kun je eenvoudig en snel achterhalen welke provider in jouw regio de beste dekking heeft. Succes met het vinden van de beste en voordeligste provider!

Geen opmerkingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *