Massaproductie Apple Watch in januari van start

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Massaproductie Apple Watch in januari van start

Volgens het Taiwanese United Daily News start de massaproductie van de Apple Watch in januari 2015. Het slimme klokje van Apple wordt door Quanta gefabriceerd en de fabrikant heeft de productieproblemen opgelost dus kan vanaf januari 2015 eindelijk de massaproductie van de Apple Watch van start gaan. Eerder zou de massaproductie aanvangen in september van dit jaar maar door de ontstane productieproblemen was de fabrikant genoodzaakt om de massaproductie uit te stellen tot nu blijkt aan januari 2015.

Apple fans moeten nog even in spanning afwachten

Het is voor Apple fans een spannende tijd want de aandacht met betrekking tot de nieuwe iPhones
en de nieuwe iPads ebt langzaam weg en de komst van de Apple Watch komt steeds dichterbij. Apple heeft in september aangegeven dat de Apple Watch begin 2015 verkrijgbaar zal gaan worden maar een exacte datum heeft Apple tot op heden nog niet vrijgegeven. Nu de boel op orde is bij de fabrikant zal de productie starten en zal de Apple Watch hoogstwaarschijnlijk binnen afzienbare tijd verkrijgbaar worden in de hele wereld.

Personeelsbestand met 7.000 personen verhoogd bij Quanta

Fabrikant Quanta heeft voor het assembleren van de Apple Watch het afgelopen half jaar het aantal personeelsleden verhoogd van 3.000 naar 10.000. Al het personeel wordt ingezet om de Apple Watch te assembleren. Het enige wat de Apple Watch nog van de verkoop weerhoudt is de massaproductie. Als deze is begonnen zal het apparaat binnen no-time in de schappen liggen. Apple zelf heeft tijdens de presentatie van de Apple Watch kenbaar gemaakt graag het apparaat te lanceren begin 2015, maar enkele geruchten suggereren ook dat het wel eens het tweede kwartaal van 2015 kan worden. De Apple Watch is nog niet verkrijgbaar maar applicatie ontwikkelaars kunnen alvast met de WatchKit applicaties ontwikkelen die speciaal bedoelt zijn voor de Apple Watch.

Apple zoekt mode-experts voor de verkoop van de Apple Watch

In een interne documentatie van Apple staat vermeld dat de Amerikaanse gigant op zoek is naar experts die verstand hebben van mode en luxe artikelen. De experts zouden worden ingezet bij de verkoop van de Apple Watch. Het gelekte document, in handen van 9to5Mac, vermeld dat Apple op zoek is naar personeel die verstand heeft van mode en luxueuze artikelen. Hieruit kunnen we wellicht op maken dat Apple gaat voor een spectaculaire release van de Apple Watch en dat er veel aandacht besteed wordt aan reclame materialen.

Labels: apple, apple watch,