iPhone 6 Plus

welkesmartphone
Reacties staat uit voor iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus

 

iPhone 6 Plus, het vlaggenschip van Apple

Iphone 6 Plus

Te samen met de iPhone 6 heeft Apple ook haar vlaggenschip gepresenteerd, de iPhone 6 Plus. Dit toestel heeft maat liefst een 5,5 inch scherm met een full HD resolutie van 1920 x 1080 pixels, een dikte van maar 7,1 millimeter en mooie afgeronde hoeken waardoor het toestel lekker in de hand ligt.Dit toestel heeft bovendien landscapemodus waardoor apps in de liggende stand gebruikt kunnen worden. Er komen 3 versies qua opslag geheugen, namelijk een 16 GB, een 64 GB en een 128 GB variant.

Processor

De iPhone6 Plus wordt aangestuurd door een A8 processor voor een nog snellere werking van het toestel. Deze processor zorgt volgens Apple voor 20 % betere prestaties in het algemeen en de grafische prestaties worden hierdoor met 50 % verbeterd.

Camera en batterijduur

Ook de camera van de iPhone 6 plus is verbeterd. Het aantal megapixels is echter gelijk gebleven. Nog steeds maakt Apple voor dit toestel gebruik van een 8 megapixel camera. De sensor is wel sterk verbeterd, ook beschikt de iPhone 6 Plus over optische beeldstabilisatie. Deze verbeteringen zorgen voor scherpere en mooiere foto’s.
De batterij van de iPhone 6 Plus is wel spectaculair verbeterd. De vernieuwde accu is volgens Apple goed voor een batterijduur van 80 uur audio, 16 uur standby en 14 uur video.

Vind hier het voordeligste iPhone 6 plus abonnement.

Labels: iPhone 6 Plus,

Related Articles