Huawei Ascend P7

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Huawei Ascend P7
Huawei Ascend P7

Huawei Ascend P7, een waardig opvolger

Huawei Ascend P7

De Huawei Ascend P7, gepresenteerd als opvolger van de razendpopulaire P6, heeft een groot 5.0 inch scherm met een HD resolutie van 1920 x 1280 pixels. Dit zorgt ervoor dat in situaties met veel zonlicht uw scherm nog goed te lezen is.De Ascend P7 is voorzien van Gorilla Glass 3 bescherming om uw scherm bescherming te beiden tegen krassen.De strakke en stijlvolle vormgeving is één van de sterke punten met een mooi afgewerkte metalen rand in het midden en afgeronde hoeken. Het toestel weegt slechts 120 gram en ligt daardoor lekker in de hand.

Camera

Ook de Huawei Ascend P7 heeft 2 camera’s. De camera aan de voorkant heeft in tegenstelling tot andere smartphones maar liefst 8 megapixels en maakt hierdoor zeer scherpe foto’s. De camera aan de achterkant is er één met 13 megapixels. De gemaakte foto’s hebben dan ook een resolutie van maar liefst 4160 x 3120 pixels. Dit in combinatie met een groot diafragma van f/2.0 zorgt voor razendscherpe beelden. Voor het bewaren van al uw foto’s is het opslaggeheugen van 16 GB eventueel uit te breiden met een micro-SD kaart.

Snelheid

De 1,8 GHz quad-core processor zorgt voor snelle aansturing van alle applicaties en het toestel heeft een werkgeheugen van 2 GB. De P7 is standaard voorzien van Android 4.4.2 KitKat waardoor u zonder problemen alle populaire applicaties kunt draaien.De 2500 mah batterij zorgt ervoor dat bij gemiddeld verbruik na één tot 2 dagen het toestel opnieuw opgeladen dient te worden.
De Huawei Ascend P7 is een snelle en indrukwekkende telefoon met krachtige specificaties en een prijs die zeer aantrekkelijk is. De beide camera’s zijn van goede kwaliteit, het scherm is mooi groot en u kunt supersnel internetten op het 4G netwerk mits u provider dit ondersteunt.

Vergelijk de prijzen van de P7


Related Articles

Samsung Galaxy S5
Nokia Lumia 925
HTC One M8