HTC One M8

HTC One M8

HTC One M8, het nieuwe vlaggenschip van HTC

HTC One M8

De HTC One M8 is het nieuwste paradepaardje van HTC waarmee gemakkelijk e concurrentie kan worden aangegaan met vergelijkbare andere smartphones. Dit stijlvolle toestel is geheel van aluminium, Twee speakers op de voorkant zorgen voor een uitstekend geluid. De HTC One M8 heeft een groot 5.0 inch scherm met een reslolutie van 1920 x 1080 pixels en is met zijn 160 gram relatief aan de zware kant, maar ligt toch lekker in de hand.

Camera

De HTC One M8 is de eerste smartphone met maar liefst 3 camera’s. Een 5 megapixel camera aan de voorkant en een duo camera aan de achterkant met Ultra Pixel met de bedoeling om met grotere pixels meer licht op te vangen. In situatie met weinig licht en in het donker geeft dit een aanmerkelijke verbetering. Bij foto’s genomen in daglicht zijn de kleuren echter nog steeds niet optimaal.

Hardware

De HTC One M8 is voorzien van de snelste quad-core processor van dit moment nl de 2.3 GHz Snapdragon 801. In combinatie met de eigen Sense software van HTC zorgt dit voor uitstekende prestaties. Het opstarten van applicaties, het switchen tussen apps, alles wordt razendsnel uitgevoerd en zonder haperingen of vastlopers. Het toestel draait op Android 4.4 KitKat, heeft 2 GB werkgeheugen, 16 GB opslagruimte met de mogelijkheid voor een geheugenkaart tot 118 GB. De accuduur van de M8 is van topkwaliteit. Voorzien van een 2600 mAh accu houdt de telefoon het bij normaal tot zwaar gebruik makkelijk een volledige dag uit.

Vergelijk de prijzen bij de verschillende providers

Related Articles