Apple iPhone 5S

Apple 5S

Apple iPhone 5s black, opvolger van de iPhone 5

Apple iPhone 5S 16GB Black

Met de iPhone 5S brengt Apple de opvolger op de markt van de populaire iPhone 5 . Het 4.0-inch scherm heeft aan de onderkant de oude, vertrouwde Home-button, welke deze keer geen vierkantje meer heeft. Deze Apple-smartphone heeft een nieuwe processor en een nieuwe chip ten opzichte van zijn voorgangers, waardoor hij sneller is. Het opslaggeheugen van het toestel is 32GB. Er is A-GPS aanwezig, waardoor de telefoon u gemakkelijk de weg kan wijzen.

De iPhone is Slimme ontgrendelaar

Beveiliging is tegenwoordig op elke smartphone erg belangrijk vanwege de persoonlijke informatie op uw telefoon. Denk alleen maar aan e-mails, telefooncontacten, berichten en persoonlijke video’s en foto’s. Het vergrendelen van uw toestel met een wachtwoord of code is gewoon een must. De iPhone 5s heeft een nieuwe vorm van vergrendelen namelijk met een vingerafdruk. Door het toevoegen van uw vingerafdruk bent u de enige die gebruik kan maken van het toestel.

De iPhone heeft iOS 7 en camera

De Apple iPhone 5S  is voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Apple : iOS 7 met veel verbeterde functies en een menu dat veel overzichtelijker is. De camera heeft een opmerkelijke verbetering gekregen t.o.v. zijn voorganger. Een van de toepassingen is de burstmodus waarmee u wel 20 foto’s achter elkaar kunt nemen. Ook is het toestel voorzien van een nieuwe flitser zodat het maken van foto’s in situatie met minder licht een kwalitatief goede foto’s geeft. Nieuw zijn tenslotte ook de live video zoom, de square foto’s en de slow-motion video.

Bekijk hier alle aanbiedingen van de apple iPhone 5S

De instellingen staan standaard op 100 belminuten en 200 MB. Door te schuiven met de balken kunt u zelf het ideale abonnement samenstellen.

Labels: Apple iPhone 5S,