Apple iPhone 5S Gold

De Apple iPhone 5S Gold heeft het allernieuwste besturingssysteem

Apple iPhone 5S Gold

Apple iPhone 5S 32GB Gold

Het nieuwe toestel van Apple, de iPhone 5S, is er nu in een nieuwe kleurvariant: Gold. De Apple iPhone 5S  Gold 32 GB heeft een scherm van 4.0-inch met een hoge resolutie. Het uiterlijk van deze smartphone is gelijk aan die van de iPhone 5, maar er is één verschil: het vierkantje op de Home-button is weg bij de 5S. De accu van de gouden iPhone 5S is iets groter dan die van zijn voorganger, waardoor hij langer meegaat. Ook de processor is verbeterd, waardoor het een makkelijk weg kan wijzen.

Slimme ontgrendelaar

Het beveiligen van een smartphone is erg belangrijk. Er staat veel informatie op onze telefoons: e-mails, telefoonnummers, berichten, foto’s en nog veel meer andere persoonlijke bestanden. Daarom is het kiezen van een sterk wachtwoord belangrijk. Apple komt voor de iPhone 5S Gold met een geheel nieuwe vorm van beveiligen: via uw vingerafdruk. Alles wat u hoeft te doen is de home-button aanraken en het ontgrendelen gaat als vanzelf: slim, snel en veilig. U kunt eventueel  meerdere vingerafdrukken toevoegen, zodat anderen ook gebruik kunnen maken van uw toestel.

iOS 7 en camera

De Apple iPhone 5S Gold heeft het allernieuwste besturingssysteem van Apple meegekregen: iOS 7. Het uiterlijk van het besturingssysteem is anders dan voorheen. Ook de camera van de iPhone 5S heeft een nieuw uiterlijk. Daarnaast zit de camera boordevol nieuwe elementen. De flitser heeft nu niet één, maar twee lichten die moeten zorgen voor een natuurlijker effect. Ook nieuw zijn de slow-motion video, de live video zoom, de foto filters en de square foto’s. Tot slot kunt u met de 8-megapixel camera 10 foto’s per seconde te maken om bij snel bewegende beelden altijd de juiste foto te hebben.

 

Alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S