Alles wat je moet weten over sim only

welkesmartphone
Reacties staat uit voor Alles wat je moet weten over sim only

Alles wat je moet weten over sim only

Wie wilt er nou niet zo goedkoop mogelijk uit zijn met een telefoonabonnement? In dat geval bieden sim only abonnementen de uitkomst. Sim only abonnementen zijn namelijk losse, goedkope abonnementen zonder toestel. Het enige wat je krijgt is dus een nieuwe simkaart. Bij duurdere abonnementen ontvang je vaak vele kortingen op het toestel wat je erbij krijgt. In sommige gevallen krijg je de smartphone er gratis bij. Bij sim only abonnementen krijg je extra voordelige kortingen op de maandelijkse kosten. Soms kunnen de kortingen hoog oplopen, waardoor je elke maand niet zoveel kwijt bent. Wat een prachtig alternatief!

Voor wie is een sim only abonnement geschikt?

Sim only abonnementen zijn bedoeld voor personen die af willen van die maandelijkse hoge kosten en graag wat goedkoper uit willen zijn. Daarnaast zijn deze personen ook vaak tevreden over hun huidige smartphone dat deze nog wel even vooruit kan. Sommigen vinden het te duur om een nieuw toestel aan te schaffen, maar door de vele kortingen en prijsverlagingen van tegenwoordig hoeft dat helemaal niet zo duur uit te pakken. Een goede smartphone kun je namelijk zo aanschaffen voor niet al te hoge prijzen. Sim only abonnementen zijn dus een stuk voordeliger dan je denkt.

Sim only vergelijken

Er zijn talloze aanbieders die een sim only abonnement aanbieden, maar hoe weet je nou welke je moet kiezen? Welke provider is het voordeligst en welke sluiten het best aan op mijn wensen? Dat kun je weten door de providers met elkaar te vergelijken. Op www.vergelijk-simonly.com vind je een voorbeeld van een sim only vergelijker waar je van elke aanbieder de tarieven kunt bekijken. Op die manier weet je welke provider het voordeligst is en welke aansluit op al jouw wensen. Zodoende bespaar je elke maand een hoop kosten.